ALTO'dan Basketbol takımına kutlama

09.05.2008
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, yayınladığı bir mesajla, Aliağa Belediyesi Basketbol Takımının Beko 1. Basketbol Ligi'ne yükselmesi nedeniyle camiayı kutladı

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, yayınladığı bir mesajla, Aliağa Belediyesi Basketbol Takımının Beko 1. Basketbol Ligi'ne yükselmesi nedeniyle camiayı kutladı.

Aliağa Belediye Spor Basketbol takımı, Adana'da oynanan Play Off final karşılaşmalarında Erdemir ile birlikte Beko Basketbol 1. Ligine yükseldi. Türkiye'nin en büyük Sanayi ve Ticaret kentlerinden Aliağa, 2008-2009 sezonuyla birlikte sporda da adını söz ettirecek. Beko Basketbol liginin devleri gelecek yıl Aliağa Enka Kapalı Spor salonunda Aliağa ve İzmir seyircisiyle buluşacak.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Aliağa Belediyesi Basketbol Takımının Beko Basketbol ligine yükselmesinin, büyük bir başarı olduğunu belirterek, "Basketbol takımımızın basketbol 1. ligine yükselmesi,  Aliağa Tarihinde çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçecektir. Takımımızın Beko basketbol Liginde de başarılı olacağına yürekten inanıyor, bu başarıyı ve gururu ilçemize yaşatan Başta Teknik direktör Murat Aşkın, teknik ekip, oyuncular ve idareciler olmak üzere başarıda emeği geçen tüm Aliağa Belediyespor camiası, kurumlarımız ve taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, Aliağa'nın 2008-2009 sezonunda basketbol devlerinin yer aldığı 1. ligde bulunmasının ilçenin tanıtımına da büyük katkılar sağlayacağını kaydederek, "Bu başarı Aliağamızın sadece bir sanayi kenti değil, aynı zamanda bir spor ve kültür kenti olarak da anılmasını, gençlerimizin basketbola yönelmesini ve sporun daha geniş kitleye yayılmasını sağlayacaktır. Basketbol takımımızın başarısı, sadece Aliağa'nın değil, son yıllarda spor dallarında bir türlü istenilen başarıyı elde edemeyen İzmir için de fevkalade önemlidir." Dedi.

Aliağa Ticaret Odası, ilçede astığı "Basketbol takımımıza 1. ligde başarılar dileriz" yazılı pankartlarla büyük başarıyı ilçe halkıyla paylaştı.