ALTO Eğitim Birimi

ALTO EĞİTİM BİRİMİ, ALTO üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Aliağa Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitim ihtiyaç envanteri oluşturulmakta ve gerçekleştirilmesine karar verilen eğitimler için, konusunda uzman eğitmenler ve danışmanlık firmaları ile işbirliği yapılmaktadır.

Bu eğitimlerle üyelerimizin taleplerini karşılamak kadar, firmalara kalifiye eleman sağlamayı ve personel altyapılarını güçlendirmeyi, genç nüfusun istihdam olanaklarını arttırmayı da hedefliyoruz.

ALTO Eğitim Faaliyetleri, başta Aliağa Ticaret Odası üyeleri olmak üzere, faydalanmak isteyen herkese açıktır.

Saygılarımızla

ALİAĞA TİCARET ODASI