Aliağa Ticaret Odası'ndan Basketbola destek

03.05.2008
TB2L Final Grubu müsabakaları öncesinde destek çağrısında bulunan Aliağa Belediyespor'un çağrısına Aliağa Ticaret Odası'ndan olumlu yanıt verdi.

Beko Basketbol Ligi'ne yükselecek takımların belirleneceği TB2L Final Grubu müsabakaları öncesinde destek çağrısında bulunan Aliağa Belediyespor'un çağrısına Aliağa Ticaret Odası olumlu yanıt verdi.

Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Selvi ve İrfan Güngör ile Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'yı ziyaret eden Kulüp Başkanı İsa Önal, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Adana Menderes Spor Salonu'nda oynanacak olan TB2L Final Grubu müsabakalarına Aliağa'dan taraftar götürülmesi konusunda destek aldı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağaspor'un gelişmesi, şampiyonluk yarışında destek bulması için Aliağa'nın birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek, “Biz imkanlarımız nispetinde üyelerimizle birlikte maddi manevi destek vererek kafileyle birlikte bu maçta katkı koymak üzere Adana'ya gitmek istiyoruz” dedi.

Aliağaspor'da uzun süre başkanlık ve yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunduğunu hatırlatan Saka, “Bütün spor kulüplerinin başlangıçta geleceğe dönük olarak plan ve projeleri vardır. Yapılan bu plan dahilinde böylesine şampiyonluk aşamasına gelmeyi tüm kulüpler ister. Biz iki dönemdir bu kadar büyük uğraşlar ve emekler neticesinde final maçlarına kadar gelip bir üst lige çıkma şansını yakalamış bulunuyoruz. Bu kolay bir şey değil. Her zaman nasip olacak, her zaman imkan sağlanabilecek bir olay değil. Bu imkanları yakalamışken bunların çok iyi değerlendirilerek kulüplerin daima bir üst seviyeye çıkması seyircisini tatmin etmesi şehrini tatmin etmesi en önemli unsurdur'' şeklinde konuştu.