Denizbank Aliağa Şubesi açıldı

06.12.2007
Türkiye'nin önemli sanayi kenti Aliağa, bankacılık sektörünün de cazibe merkezi haline geldi. Denizbank, Aliağa'da şubesi bulunan 12. banka olarak müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin ve Ege'nin önemli sanayi kenti Aliağa, bankacılık sektörünün de cazibe merkezi haline geldi. Denizbank, Aliağa'da şubesi bulunan 12. banka olarak müşterilerine hizmet vermeye başladı. Türkiye’de ki 303. şubesini Demokrasi Meydanında geçen hafta içerisinde  hizmete açan  Deniz Bank Aliağa Şubesi, düzenlediği kokteyl ile de Aliağa protokülünü ve müşterilerini buluşturdu

Açılışa Deniz Bank Ege Bölgesi Müdürü İlhan Küçükahmetler, Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adanan Saka, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı  Osman Savran,  Emniyet Müdürü vekili Ahmet Uslu, Jandarma Bölük Komutanı Vekili Üsteğmen Birkan Bağcı, GarantiBankası Aliağa Şube Müdürü Atakan Laçinel, Halkbank Aliağa Şubesi Müdürü Suat Baykal, Aliağa Belediye Meclisi üyeleri Kıymet Baysal, İlknur Köse, Mustafa Özkurt, İlçe Emniyet Eski Müdürü İlkin İnceler, banka personeli ile Aliağalı üst düzey bürokratlar, yöneticiler ve işadamları katıldı

SAKA:ALİAĞA’DA KAZANDIĞINIZI ALİAĞA’DA HARCAYIN

Deniz Bank Aliağa Şubesi’nin açılış kurdelesini Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Tansu Kaya, Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Ege Bölgesi Müdürü İlhan Küçükahmetler birlikte kesti.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu Açılışın hayırlı olmasını dilerken,   Küçükahmetler “Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan Aliağa’da çok iyi hizmetler vererek Deniz Bank’ın hizmet farkını anlatmaya çalışacağız’’ dedi.

Aliağa Ticaret Odası başkanı Adnan Saka, Aliağa’nın iş ve ticaret hacminin bir çok ili geride bıraktığını ifade ederek, “Aliağa yıllık para hacmi 15 Milyar Dolar civarında. Aliağa bu anlamda çok önemli bir yer. Aliağa’da biz üyelerimizin finansa erişimindeki zorlukların ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Tüm finans kuruluşlarımızdan da üyelerimize daha etkin hizmet vermelerini bekliyoruz. Bizim her zaman kuruluşlardan beklenti  ve isteklerimiz çok açıktır;  Denizbank kaliteli hizmet için gereken çalışmayı yapacaktır. Ancak bizim için önemli olan kazanılan paranın, kazanılan yerde harcanması ya da yatırıma dönüşmesi. Çünkü bir çok kuruluş Aliağa’dan kazandığı paraları Aliağa’da harcamıyorlar. Bu da Aliağa’nın büyümesine gelişmesine engel oluyor. Aliağa  hak ettiği payı ve parayı alamıyor. Şirketlerin bu konuya hassasiyet göstermesi en büyük dileğimiz” dedi.