Eylül ayında 31 fuar düzenlenecek

05.09.2007
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Eylül ayında toplam 31 fuara izin verildi. 31 fuarın 14’ü İstanbul’da, 4’ü Ankara’da, 13’ü Anadolu’nun muhtelif illerinde yapılacak.

Eylül ayında 31 fuar düzenlenecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Eylül ayında toplam 31 fuara izin verildi. TOBB'dan yapılan açıklamaya göre, Eylül ayı içerisinde düzenlenecek olan 31 fuarın 14’ü İstanbul’da, 4’ü Ankara’da gerçekleştirilirken, 13’ü ise Anadolu’nun muhtelif illerinde yapılacak.

Eylül ayı içerisinde düzenlenecek fuarlar arasında 6-7 Eylül tarihleri arasında Çorum’da, 20-21 Eylül tarihleri arasında Eskişehir’de  yapılacak olan KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarları dikkat çekiyor.

6-9 Eylül tarihleri arasında  Uluslar arası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı İstanbul CNR’da  düzenlenirken, 8-12 Eylül tarihleri arasında Uluslar arası İstanbul Mobilya Fuarı Tüyap’da tüketici ve firmaları bir araya getirecek.

Yurt içinde fuar düzenleme konusunda yetki belgesini TOBB veriyor.

TOBB Eylül 2007 Fuar takvimini bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız