TOBB Başkanı'ndan taziye ziyareti

19.07.2007
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, önceki gün yeğeni Sedef Emre (30) yi trafik kazasında kaybeden Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya taziye ziyaretinde bulundu..

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dün gece Aliağa’ya gelerek, önceki gün trafik kazası sonucu yeğeni Sedef Emre’yi kaybeden Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti, Oda Meclis Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile birlikte karşıladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte gelen TOBB Başkan vekili ve Manisa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Koşmaz, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, TOBB Yönetim kurulu üyesi EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB Yönetim kurulu üyesi ve TSE Başkanı Kenan Malatyalı da Adnan Saka’ya başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Trafik kazaları sonunda binlerce vatandaşın yaşamını yitirdiğini ya da yaralandığını dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Artık evlatlarımızı, yakınlarımızı, hiç kimseyi trafik kazaları sonucu kaybetmek istemiyoruz. Yeğeniniz Sedef Emre’yi bir trafik kazası sonucunda kaybetmenizden dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak Acınızı paylaşıyoruz. Sizin şahsınızda size, aileye ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Merhumeye Allah’dan rahmet diliyorum.” Dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “büyük bir acı yaşadığımız bu günlerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetimi olarak bu acımızı paylaşmanızdan dolayı size teşekkür ederim. Her zaman birlik ve dayanışma içinde bulunduğumuz TOBB camiasının, böyle zor bir günümüzde acımıza ortak olması vesilesiyle sizin şahsınızda tüm TOBB yönetimine, Oda ve Borsalarımıza teşekkür ederim” dedi.