Aktif Radyo ödülleri sahiplerini buldu

14.07.2007
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Aktif Radyo Başarı ve Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu. Törende Yılın çevrecisi ödülünü çevreyi kirletmeyen, çevreyi koruma amaçlı faaliyet gösteren ALOSBİ aldı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Aktif Radyo Başarı ve Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu. Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen törende sivil toplum kuruluşları, meslek Odaları, muhtarlar ve sendika temsilcilerinden oluşan jürinin belirlediği isimlere ödülleri verilmeden önce, tören batı müziği dinletisi ile başladı.

Mini konserin ardından  Foça Belediyesi Dans Grubu sahne aldı. Bale öğretmeni Gülhan Güzin önderliğindeki topluluk jazz dans gösterisi ile büyük beğeni topladı. Sunuculuğunu Gökmen Ulu ve Deniz Özen’in yaptığı gecede daha sonra ödül töreni başladı.

Yılın şoförü ödülünü Aliağa’dan Mesut Mert, Menemen’den Yaşar Işıklar alırken, yılın esnafı Aliağa’dan Emin Gürkan seçildi. Yılın spor adamı ödülüne geçen sezon Aliağa Belediyespor’u ikinci ligin eşiğine kadar getiren Teknik Direktör Adnan Özbağcı değer görüldü. Yılın işadamı Menemen’den Hasan Şahin, yılın yöneticisi ödülü Tüpraş İzmir Rafinerisi Müdürü Mesut İlter’e verildi. Egegaz yılın sanayi kuruluşu ödülünü aldı. Yılın çevrecisi ödülü çevreyi kirletmeyen, çevreyi koruma amaçlı faaliyet gösteren Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne, yılın eğitimcisi ödülü Yeni Şakran İlköğretim Okulu Öğretmeni Murtaza Bolat’a verildi. Yılın işçisi ödülü ise Petkim İşçileri seçildi. Petkim İşçileri adına ödülü Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın aldı

Aktif Radyo Özel Ödülleri’ne ise kurulduğu 1995 yılından bu yana 7 milyondan fazla fidanı toprakla buluşturarak ormanlar oluşturan, eğitim çalışmalarıyla toplumda çevre bilinci oluşturmayı ve yaygınlaştırmayı amaçlayan, orman köylülerine istihdam olanağı yaratan Ege Orman Vakfı, başarılı bir sezonun ardından Aliağa Belediyespor’dan Turkcell Süper Lig takımı Gençlerbirliği Oftaşspor’a transfer olan Volkan Özcan, beş yıl görev yaptığı Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan bu ay İzmir’e atanan Levent Hardalaç,  Foça Belediyesi Dans Grubu ve halk oyunları yarışmalarında Türkiye şampiyonluklarına ambargo koyan, dünya şampiyonluğu unvanını da taşıyan Menemen Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi değer görüldü.

Melih Damar koordinatörlüğündeki Menemen Halk Oyunları Ekibi göz kamaştıran bir gösteri sunarak geceye damgasını vurdu. 32 kişiden oluşan ekip gösterinin ardından dakikalarca ayakta alkışlandı.