Kocaeli ÇET Fuarına Ev Sahipliği Yapacak

07.03.2007
ÇET’07 1.Çevre Teknolojileri Fuarı ve “Uluslararası Çevre Yatırım Ve İşbirliği Konferansı” 05-09 Haziran 2007 tarihleri arasında Kocaeli Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

ÇET’07 1.Çevre Teknolojileri Fuarı ve “Uluslararası Çevre Yatırım Ve İşbirliği Konferansı” 05-09 Haziran 2007 tarihleri arasında Kocaeli Kongre ve Fuar Merkezi-KOCAELİ’nde FORZA FUARCILIK ve ÇEVRE ve ORMAN BAKANLIĞI işbirliği ile düzenleniyor.

Kocaeli, bu yıl bir dünya fuarına ev sahipliği yapacak. Çevre teknolojilerinin yaratıcısı firmalar ile kullanıcıların ortak bir platformda bir araya geleceği ÇET’07, 5-9 Haziran 2007 tarihlerinde ülke gündeminde yerini almaya hazırlanıyor.

Fuar, Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş., ile Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Fuar kapsamında ayrıca, “Uluslararası Çevre Yatırım ve İşbirliği Konferansı” düzenlenecek.

Kapsamı nedeniyle geniş bir hedef kitlesi bulunan ÇET’07, uluslararası yatırım ve işbirliği olanaklarının araştırıldığı bilimsel toplantıları ile kendi alanında bir ilki gerçekleştirerek. Çevre iyileştirme sistemleri ve sektörle ilgili diğer ürün ve servisleri üreten uluslararası kurumları ve yerli iş ortaklarını, kamu ve özel sektör temsilcilerini, bilim adamlarını ve çevre teknolojilerindeki gelişmeleri izleyen herkesi aynı randevuda buluşturacak.

Uluslararası Çevre Yatırım ve İşbirliği Konferansı, Türkiye'nin sayılı bilim adamlarından oluşan bilim kurulunun tespit ettiği program doğrultusunda, yerli ve yabancı bilim adamları, sanayi kuruluşları temsilcileri, belediye başkanları ve yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Organizasyonlarla, bir yandan çevre sorunlarının masaya yatırılarak çevreye yönelik yatırım ve işbirliği olanaklarının tartışılması, diğer yandan da bu yatırımları yapacak kurum-kuruluşlar ile bu alanda proje, teknoloji ve danışmanlık hizmeti veren firma ve kuruluşların bir araya getirilmesi hedefleniyor.

KAPSAMLI İŞBİRLİĞİ…

Fuar, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İller Bankası, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, İzmit Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Çevre Mühendisleri Odası, T.C. Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Kimya Sanayicileri İşverenleri Sendikası, Tema Vakfı, Çekül Vakfı, TURÇEV, Türk Tabiatını Koruma Derneği, ilçe belediyeleri, kamu kurumları, meslek örgütleri, diğer sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ile sektörün önde gelen firmaları tarafından destekleniyor.

www.cevrefuari.com