Bulgar-Türk İş Forumu Hk.

26.02.2024

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına atfen Odamızla paylaştığı yazıda; 8 Mart 2024 tarihinde Burgaz’da "Bulgar-Türk İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu yazının ekinde etkinliğin ikili ticari ve ekonomik ilişkiler açısından önem arz ettiği ve kadın girişimciler başta olmak üzere bilgi ve iletişim teknolojileri, bulut ve mobil teknolojiler, oyun teknolojileri, fintech, siber güvenlik, dijital sağlık ve teknolojiler gibi ileri teknoloji sektörler ile makine, elektrikli aletler, otomotiv yedek parçaları, kimyasallar, tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri, teknik müşavirlik gibi sektörler öncelikli olarak yenilikçi firmaların davetli olduğu belirtilmiştir.

Bahse konu etkinliğe katılım sağlamak isteyenlerin Burgaz Ticaret Ataşeliği ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

E-posta: burgaz@ticaret.gov.tr