ALTO’da 2024’ün İlk Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlendi

26.01.2024

Aliağa Ticaret Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) iş birliğinde düzenlenen “Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları” kapsamında “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı” 25-26 Ocak tarihlerinde Aliağa Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Aliağa’da emlak sektöründe faaliyet gösterenlere yönelik düzenlenen Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavına 10 aday katıldı.

Alınması Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri kapsamında yer alan Sorumlu Emlak Danışmanlığı için, Teorik ve pratik olmak üzere 2 aşamadan oluşan ve 2 gün süren sınavda başarılı olan emlakçılar “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanacak.

• ALTO’da 2024’ün İlk Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlendi