TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Hakkında

04.10.2023

Sayın Üyemiz,

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR VE

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR KAPSAMINDA;

ALİAĞA TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilecek olan İZMİR KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İcra Komitesi seçimlerine ilişkin  bilgiler aşağıda sunulmuştur.

ALİAĞA TİCARET ODASI

SEÇİM TARİHİ: 19.10.2023

SEÇİM BAŞLANGIÇ SAATİ: 10:30

SEÇİM YERİ: ALİAĞA TİCARET ODASI SEMİNER SALONU

SEÇMEN SAYISI: 14

SEÇİLECEK İCRA KOMİTE SAYISI :1

KOORDİNATÖR ODA/BORSA: İZMİR TİCARET BORSASI

ALİAĞA TİCARET ODASI  GENÇ GİRİŞİMCİLER  Kurulu Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilecek olan  İzmir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

ALİAĞA TİCARET ODASI

SEEÇİM TARİHİ: 19.10.2023

SEÇİM BAŞLANGIÇ SAATİ: 14:00

SEÇMEN SAYISI:9

SEÇİLECEK İCRA KOMİTE SAYISI:1

KOORDİNATÖR ODA/BORSA: EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI

3 Ekim 2023 tarihinde Odamız Hizmet Binasında bulunan ilan yerlerinde asılarak ve Odamız internet sitesinde (www.alto.org.tr) yayınlanarak duyurulmuştur.

İlgili mevzuat kapsamında  Oda/Borsa Yönetim Kurullarınca karara bağlanması  gereken itirazlar Oda/Borsa  Genel Sekreterliklerine ulaştırılacaktır.

*** SEÇMEN LİSTESİ , TOBB GİRŞİMCİLİK BİLGİ SİSTEMİ’NE ODA/ BORSALAR TARAFINDAN BİLGİLERİ EKSİKSİZ GİRİLMİŞ ÜYELER ESAS ALINARAK HAZIRLANMIŞTIR.

***SEÇMEN LİSTESİNDE İSİMLERİ BULUNMAYAN KİŞİLER VE DOĞAL ÜYELER , İCRA KOMİTESİ ÜYE SEÇİMİNDE OY KULLANMAYACAKTIR.SEÇİMLERDE VEKALETEN OY KULLANDIRILMAYACAKTIR.

TOBB İL KADIN GİRŞİMCİLER KURULU BİLGİ NOTU VE SEÇMEN LİSTESİ

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BİLGİ NOTU VE SEÇMEN LİSTESİ