ALTO’DAN İYİ PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

29.09.2023

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven, Himmet Ceyhan ve Emin Gürkan, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve parti ilçe yönetiminin konuğu oldular.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.