İYİ PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSMEN KIRKPINAR’DAN ALTO’YA ZİYARET

26.04.2023

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında, İyi Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında İyi Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar, İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve parti üyelerinin yer aldığı heyeti Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven, Burak Öztabak ve Himmet Ceyhan karşıladı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkılar ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunlarının çözümü hakkında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

• İYİ PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSMEN KIRKPINAR’DAN ALTO’YA ZİYARET