HAYDİ ALİAĞA DEPREMİN YARALARINI BERABER SARALIM!

HAYDİ ALİAĞA DEPREMİN YARALARINI BERABER SARALIM!
17.02.2023
  •  A 

 

      Değerli Üyemiz,

      Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilimizde büyük ölçüde yıkıma sebep olan Cumhuriyet tarihimizin en büyük depreminin ardından evleri yıkılan/ağır hasar alan vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ticaret Bakanlığı öncülüğünde ve Odamız iş birliğinde deprem bölgesine kalıcı konut yapma kampanyası ve ayrıca, bölgeden tahliye olan depremzede ailelerin ilçemizde barınması için Odamız ve Aliağa Belediyesi ile iş birliğinde yardım kampanyası başlatılmıştır.

      Tüm iş insanlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, iş dünyası kuruluşlarımızın, kadın ve genç girişimcilerimizin ve hayırseverlerimizin yanı sıra; siz Değerli Üyelerimizi de Cumhuriyet tarihimizin en büyük afetinde yıkıma uğrayan şehirlerimizi ve vatandaşlarımızı ayağa kaldırmak için başlattığımız konut kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz.

      Üyelerimizin bu yardım kampanyasına, bir bina ya da bir konut bedeli ile katılabilecekleri gibi; kendi imkanları ölçüsünde bir tutarla da katkıda bulunabileceklerini bildiririz.

      Bununla birlikte Aliağa Belediyesi iş birliğinde ilçemizde kalıcı barınması sağlanacak olan yaklaşık 300 depremzede ailenin (Kiralanacak Konutların 1 Yıllık Kirası, Konutların Tefrişatı, Elektrik, Doğalgaz, Su Abonelikleri) ihtiyaçlarının karşılanacağı kampanyaya katkı sağlamak isteyen Üyelerimizin aşağıda belirtilen hesap numaralarına nakdi yardımlarını bekliyoruz.

 

Hesap Adı: Aliağa Ticaret Odası

Banka/Şube Bilgisi: Denizbank / Aliağa Şubesi

Hesap No: TR57 0013 4000 0095 7894 9000  01

Not: Yapacağınız yardımların açıklama kısmında “Depremzedeler için Bağış” açıklamasının özellikle yazılmasını önemle rica ederiz.

 

Saygılarımızla

Aliağa Ticaret Odası