Online Export Akademi Programı

26.10.2021
  •  A 

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan 25.10.2021 tarih ve 9612 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan alınan 21.10.2021 tarihli ve 68432539 sayılı yazıya atfen; T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulduğu bilgisi verilerek, kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesinin hedeflendiği ifade edilmiştir.

İhracat Genel Müdürlüğünce yürütülen bu çalışmalar kapsamında, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" oluşturulduğu bilgisi verilmiştir.

Bu çerçevede, bir sonraki Export Akademi Programının Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 27 Ekim 2021 (yarın) tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirileceği ve aşağıda verilen link üzerinden etkinliğe kayıt yaptırılabileceği ifade edilmiştir.

Etkinlik kayıt linki: https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_7DkIptvjQ3eFimTUIDFV8w

Program akışı ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

 

Saygılarımızla,

Aliağa Ticaret Odası