09.10.2021

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve parti yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka’nın karşıladığı heyette Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Y. Kemal Aygün, Abbas Gidici ve Burak Öztabak ta hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka, bölgenin sorunları ile bölge yatırımcılarının beklentilerini dile getirdi.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.
  • CHP GENEL SEKRETERİ VE İZMİR MİLLETVEKİLİ SELİN SAYEK BÖKE ALİAĞA TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ