Deneyap Teknoloji Atölyesi

26.07.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, Milli Teknoloji Hamlesi'nde rol alacak gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere; gençlerin ihtiyaç duyacakları fiziki imkanları, donanımları, eğitimleri ve atmosferi ülke genelinde yaygın bir şekilde sağlayabilmek amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve T3Vakfı arasında7Kasım2018 tarihinde "81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır.

Bu kapsamda 3. faz da açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde verilecek "Tasarım&Üretim", "Robotik & Kodlama" ve "Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti" dersleri için eğitmenlik başvuru süreci başlamıştır.

Söz konusu sürece ilişkin bilgi notu, şartname ve duyuru afişleri ekte dikkatinize sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,