10 ODANIN KATILIMIYLA ONLİNE KIYASLAMA ÇALIŞTAYI

10 ODANIN KATILIMIYLA ONLİNE KIYASLAMA ÇALIŞTAYI
10.06.2021
  •  A 

 

 

Avrupa’daki oda ve borsaların üyelerine sundukları hizmet kalitesini yakalamak amacı ile TOBB’un başlattığı akreditasyon sistemine 2010 yılında dahil olan Aliağa Ticaret Odası, hizmet kalitesini artırmak için diğer akredite odalarla olan uygulama farklılıklarını ve iyi uygulamaları tespit etmeye devam ediyor. Bu kapsamda 10 odanın katılımı ile gerçekleşen Akreditasyon Çalıştayında odaların hizmet standartları karşılaştırıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Türk Oda Sistemi ile Avrupa Oda Sistemi arasında uyumunun sağlanması amacıyla üye memnuniyetini ön planda tutarak kurmuş olduğu Akreditasyon Sistemi kapsamında Kırşehir TSO ev sahipliğinde 10 odanın katılımları ile gerçekleştirilen akreditasyon çalıştayına Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Sezen Gürgen ve Akreditasyon Sorumlusu Jülide Uçar katıldılar.

Akreditasyon sistemi Danışmanı Banu Yüksel moderatörlüğünde gerçekleşen çalıştayda Kırıkkale TSO, Kırşehir TSO, Nevşehir TSO, Gaziantep TO, Aksaray TSO, Soma TSO, Körfez TO, Dinar TSO, Marmaris TO ve Aliağa TO’nın üyelerine sağladığı hizmetlerin kalitesi kriterleri 83 başlık altında incelendi.

Toplantıya katılan Odaların TOBB Akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamalar karşılaştırıldı ve sonuçlar değerlendirildi.

  • 10 ODANIN KATILIMIYLA ONLİNE KIYASLAMA ÇALIŞTAYI