Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi

09.06.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, 9 Haziran 2021 Çarşamba (14:00-17:00) Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi'nin online platform ZOOM üzerinden gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek “Türkiye’de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi” başlıklı eğitimde  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülen IPARD programı destekleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı (KKYDP) kapsamında desteklenen yatırımlar ele alınacaktır.

IPARD programı kapsamında, TKDK tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile 42 ilde yürütülen yatırım destekleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından yürütülen ulusal fonlar ile desteklenen yatırımlar, destek miktarları ve oranları, başvuru koşulları ve uygulama esasları hakkında bilgi verilecektir.

Detaylı bilgi ektedir.

Kayıt için TIKLAYINIZ