26.03.2021

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve 6. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Işıl Şahin ile Oda denetim ekibi, ‘Kontrollü Normalleşme’ sürecinde koronavirüs vaka sayısını azaltmak için uygulanan ‘Dinamik Denetim Modeli’ çerçevesinde Oda üyelerine bilgilendirme ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bilgilendirme ziyaretleri kapsamında kademeli normalleşme sürecinde ilçedeki ağır sanayi bölgesi ve küçük sanayi sitesindeki üye işletmeleri ziyaret ederek; temizlik, maske ve mesafenin yanı sıra alınması gereken tedbirler konusunda rehberlik faaliyeti yürütüldü.

Üye işletmelere ALTO'nun hazırladığı afiş ve broşürleri dağıtan ekipler, işletme kapasitesine göre içeride olması gereken müşteri sayısından HES Kodu sorgulamasına, masalar arasında olması gereken mesafeden klima kullanımına kadar tüm kuralları hatırlattı.

‘Dinamik Denetim Modeli’ kapsamında Aliağa Ticaret Odası’nın üyeleri bilgilendirme faaliyetleri aktif olarak devam edecek.

• ALTO KONTROLLÜ NORMALLEŞME DÖNEMİNDE ÜYELERİNE REHBERLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR