14 EKİM DÜNYA STANDARTLAR GÜNÜ STANDARDİZASYON KONUSUNDA GÜNCEL GELİŞMELER WEBINARI

13.10.2020

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda; 14 Ekim Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ülkemiz standardizasyon politikaları ve teknik komite çalışmaları hakkında 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 15:00’da internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sn. Adem Şahin’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan seminerde standardizasyon konusunda güncel gelişmeler anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere https://tobb-org.zoom.us/j/95228300378 (Şifre: 737855) linkinden katılım sağlayabilirsiniz.

Program:

15:00 – 15:45 Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. Adem Şahin – TSE Başkanı

M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı

Mustafa Varank – Sanayi ve Teknoloji Bakanı

15:45 – 16:45 Standardizasyon Konusunda Güncel Gelişmeler Paneli

Moderatör: Dr. Halil İbrahim Çetin – TSE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Niyazi Seçgin – TSE Standard Hazırlama Merkezi Başkanı

Hasan Çağlayan Dündar – TOBB Reel Sektör, Ar-Ge ve Uygulama Dairesi Başkanı

Ozan Devlen – MTC 123 “Akışkan Güç Sistemleri” Ayna Komite Başkan Yardımcısı

16:45 – 17:00 Soru Cevap

Saygılarımızla,