ALTO’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ALİAĞA DOSYASI

ALTO’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ALİAĞA DOSYASI
29.09.2020
  •  A 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Ticaret Odası’nı (ALTO) ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye bürokratlarının Aliağa Ticaret Odası’na ziyaretlerinde ‘Aliağa dosyası’ sundu. Aliağa İstişare ve Çözüm Platformu’nda belirlenen sorun  ve taleplerden oluşan dosyada Aliağa’nın çözüm bekleyen önemli konularına ilişkin öneriler yer aldı.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dr. Y. Kemal Aygün, Şaban Atalan, Abbas Gidici ve Burak Öztabak’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ve belediye bürokratları hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Aliağa bölgesinin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılık fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, iletilen sorun ve taleplerle ilgili dosyayı inceleyerek, “İşbirliğini kolaylaştırmak için, önünüzü açmak için, büyümeniz için İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi. Soyer konuşmasının devamında, kurumları dinlemeden bu kentin 30,40,50 yılını bağlayacak kararlar almayı asla istemeyeceklerini dile getirerek ilgili süreçlerde mutlaka bir araya geleceklerini söyledi.

  • ALTO’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ALİAĞA DOSYASI
  • ALTO’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ALİAĞA DOSYASI
  • ALTO’DAN BÜYÜKŞEHİR’E ALİAĞA DOSYASI