ALTO’DAN MAKİNE BAKIMCI VE ÇELİK KAYNAKÇI SINAVI

06.07.2020

TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri tarafından düzenlenen, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” sınavları, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) işbirliğiyle Aliağa’da gerçekleştirilecek.

İlçedeki sanayi kuruluşlarının en çok ihtiyacı olan mesleklerden olan Makine Bakımcı Seviye 3 ve 4 ile Çelik Kaynakçı Seviye 3 alanlarında mesleki yeterlilik belgesi sınavları 13-14 Temmuz 2020 tarihlerinde Aliağa’da gerçekleştirilecek.

Genel katılıma açık olacak olan mesleki yeterlilik sınavlarına katılabilmek için herhangi bir firmada çalışma zorunluluğu bulunmuyor. Sınavlara katılmak isteyen kişilerin ya da ilgili mesleklerde belgesiz çalışanı olan firmaların 08 Temmuz 2020 Çarşamba gününe kadar Aliağa Ticaret Odası’na başvuru yapmaları gerekiyor.