ALİAĞA TİCARET ODASI ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

10.09.2019

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa ve bölgesinde faaliyetlerini sürdüren üyelerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Genel Sekreter Sezen Gürgen ile birlikte Ankatar Kimya Tarım San. Tic. A.Ş., Ceon Kimya Tarım San. Tic. A.Ş., Fevzi Can Orak Green Gold Tradıng Kimya, Öz Kılıç Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti., Mert Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Aliağa Şubesi, Lukoıl Lubrıcants Mıddle East Madeni Yağ San. Tic. Ltd. Şti. İzmir Aliağa Şubesi yetkililerine ziyarette bulundular.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk; “Elimizden geldiği kadarıyla üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve sorunlarına çözümler üretebilmektir” diyerek ALTO hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgemizdeki mevcut gelişmeler hakkında oda üyelerine bilgiler verdi.

• ALİAĞA TİCARET ODASI ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR