ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN SAYIN KAYMAKAM KAZIM TEKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN SAYIN KAYMAKAM KAZIM TEKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
06.09.2019
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu kısa süre önce göreve başlayan Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Atalan, Burak Öztabak, Abbas Gidici ve Genel Sekreter Sezen Gürgen Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin’i ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ;”Ülkemizin önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olan Aliağa’yı daha üst seviyelere çıkarmak, var olan sorunları elbirliği içerisinde çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda Ticaret Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

Gerçekleştirilen ziyareti değerlendiren ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk; Aliağa’nın Türkiye’nin önemli kentlerinden biri olduğunu belirterek “Oda olarak gücümüz yettiğince ilçe için , ilçenin geleceği için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalardan birisi de kurum ziyaretleri ve biz kurum ziyaretlerinin oldukça önemli olduğu inancındayız. Kendimizi iyi aktarabilirsek birlikte hareketle bazı planlamaları yaptırabiliriz diye düşünüyoruz. Bu noktada tüm paydaşlarımızla birlikte ortak hedefimiz olan Aliağa ‘nın planlı bir gelişim sağlaması için işbirliği içinde çalışacağımıza inanıyorum”dedi.