ALTO ÜYELERİNDEN İLERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ

26.07.2019

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, bünyesinde ikincisini düzenlediği İleri Düzey Excel eğitimi katılımcılar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Günümüzde şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu veri analizi ve raporlama konularında en etkin uygulama olan İleri Düzey Excel Eğitimi’ni geçtiğimiz yıldan beri düzenlemeye devam eden Aliağa Ticaret Odası, yedinci eğitimini de tamamladı.

Excel’de temel kullanım bilgisine sahip olan katılımcıların, raporlama becerilerini geliştirmek ve Excel’in veri araçları ile daha güvenli ve kullanışlı belgeler oluşturmalarını sağlamak amacıyla yapılan 20 saatlik eğitime üye firmaların çalışanları katılım gösterdi.

Eğitim sonucunda, katılımcılar Excel'in kısayollarından, Eğer, Düşeyara gibi işlevleri, Özet Tablo oluşturma gibi çok sayıda konu hakkında bilgi sahibi oldu.

Farkındalık ve çalışma hayatına katkı sağlayacağı düşünülen eğitim, katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

• ALTO ÜYELERİNDEN İLERİ DÜZEY EXCEL EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ