BAŞHEKİM YALVAÇ’TAN BAŞKAN ERTÜRK’E PLAKET

BAŞHEKİM YALVAÇ’TAN BAŞKAN ERTÜRK’E PLAKET
07.05.2019
  •  A 

Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Fuat Yalvaç, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk’ü ziyaret ederek hastaneye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Aliağa Ticaret Odası’nın koordinatörlüğünde oda üyesi firmalar tarafından Aliağa Devlet Hastanesi’nin fiziki şartları iyileştirilirken aynı zamanda alınan yeni tıbbi cihazlarla birlikte Aliağa Devlet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinin kalitesi yükseltildi.

Bu kapsamda Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Fuat Yalvaç tarafından hazırlatılan plaket, hastaneye olan katkıları sebebiyle Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk’e verildi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, "Üye firmalarımızla birlikte hastanemize gerçekleştirdiğimiz katkı gerek ilçe vatandaşlarımıza gerek te firma çalışanlarımızın sağlık ihtiyaçlarının daha iyi koşullarda karşılanması açısından önemli. Bölge halkımıza, firmalarımıza ve çalışanlarına hizmet, yönetim felsefemiz olmasından dolayı gerçekleşen bu katkıyı bölgemize hizmet olarak görüyor ve tüm firmalarımızla birlikte bu düşünceden hareketle bölgemize yapılacak katkılar noktasında sonuç odaklı hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ertürk, plaketi tüm üyeleri adına teslim aldıklarını ifade ederek Başhekim Yalvaç’a teşekkür etti.