ALTO’DAN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ALTO’DAN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
03.04.2019
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevine yeniden seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret ederek, yeni görev süresinde başarılar diledi.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka ile Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hamdi Erdem ve Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şaban Atalan, Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Dr. Y. Kemal Aygün ve Burak Öztabak ile Genel Sekreter Sezen Gürgen, 31 Mart yerel seçimler sonrası görevine yeniden seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret ederek, yeni görev süresinde başarılar diledi.

Ertürk: “İlçedeki kurumlar olarak tek amacımız şehrimize en üst seviyede katkı sağlamak”

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, yeniden başkanlığa seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kente hizmet eden tüm kurumların ortak paydalarının Aliağa olduğuna dikkat çeken Başkan Ertürk, “Aliağa sanayisiyle, ticaretiyle, limanlarıyla ve devam edecek yatırımlarıyla ege bölgesinin ve ülkemizin gözbebeği konumunda.  İlçedeki kurumlar olarak tek amacımız şehrimize en üst seviyede katkı sağlamak. Hepimizin ortak dili Aliağa. Şehrimizi geleceğe hazırlama noktasında geçmişte olduğu gibi yeni süreçte de ortak çalışma kültürü anlayışı ile hareket ederek birçok önemli işleri başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Göreve başladıkları günden bugüne kadar en çok vurgu yaptıkları konuların başında, şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma kabiliyetini geliştirmenin geldiğini ifade eden Ertürk, “Aliağa Ticaret Odası olarak ilçemize yarar getirecek her projede yerel yönetimler ile birlikte adım atmaya hazırız. Seçimler artık geride kaldı. Şimdi tüm enerjimizle geleceğin güçlü Aliağa’sını yaratmak için hep birlikte el ele vererek, kentimizi hedeflediğimiz noktaya getirmeliyiz” diye konuştu.

  • ALTO’DAN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • ALTO’DAN ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ