09.02.2019

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Ticaret Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) işbirliğinde Aliağa’da bulunan Gemi Söküm Bölgesine ziyaret gerçekleştirdi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve beraberinde Zonguldak Ticaret Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, BAKKA Strateji Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya, BAKKA Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, Zonguldak Valiliği Uzman Ali Doğu, Zonguldak Liman Başkanı Ali Görkem Aliağa’da bulunan Gemi Söküm Bölgesini ziyaret ederek incelemede bulundular.

Vali Bektaş ve beraberindeki heyeti Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, GEMİSANDER Başkanı Kamil Önal, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli karşıladı.

Vali Bektaş ve beraberindeki heyet ziyarette Aliağa sanayisi ve gemi geri dönüşüm sektörü hakkında bilgilendirildi.

• ZONGULDAK VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ VE BERABERİNDEKİ HEYET GEMİ SÖKÜM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ