ALTO Başkanı Adnan Saka Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

10.01.2014

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşlarının, kamuoyunun bilgi alma özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol oynadığına dikkat çekti.

Aliağa’da görev yapan yazılı, görsel yerel basın-yayın kuruluşu ve ulusal haber ajansı çalışanları, Türkiye’nin en önemli sanayi, ticaret, Rafineri, Petro Kimya, Demir Çelik ve ağır sanayi bölgesi olan Aliağa’mızın sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerinin korunup geliştirilmesinde çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Saka, "Basın çalışanı arkadaşlarımız ilçemizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkanları ölçüsünde kamuoyunu bilgilendirerek katkıda bulunmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde görevlerini yürütmeye çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, tüm basın camiasının ve aile fertlerinin sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamlarını sürdürmelerini en içten dileklerimle temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.