ALTO, Aliağa Tıp Merkezi İle Sağlık Protokolü İmzaladı

ALTO, Aliağa Tıp Merkezi İle Sağlık Protokolü İmzaladı
31.07.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO), Aliağa’da kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Aliağa Tıp Merkezi ile sağlık protokolü imzaladı. Protokol ALTO Başkanı Adnan Saka ile Özel Aliağa Tıp Merkezi Koordinatörü Handan Başavcı arasında imzalandı.

ALTO üyeleri her türlü sağlık hizmetinden indirimli yararlanabilecek

ALTO imzaladığı bu protokolle tüm üyelerinin hastane bünyesinde indirimli poliklinik hizmetleri ile standart ve vip check-up hizmetinin verilmesi konusunda anlaşmaya vardı. ALTO Başkanı Adnan Saka Aliağa’nın hastane konusunda yaşadığı büyük eksikliğe Aliağa Tıp Merkezi’nin cevap olmaya çalışacağını belirtti. Bu düşünceden yola çıkarak hem hastaneye ilginin artması hem de üyelerinin uygun ücretlerle muayene olabilmesi için bu protokolü imzaladıklarını ifade eden Başkan Saka:”Tüm üyelerimiz bu protokol sayesinde tüm poliklinik hizmetlerinde, cerrahi girişimler ve ameliyatlarda, tetkik ve laboratuar hizmetlerinde önemli indirimler kazanmış oldu” dedi.

ALTO Üyelerine sağlık hizmetlerinde %10 indirim yapılacak

Dileğimiz hiç kimsenin hastanelere ihtiyacı olmasın, herkes sağlıklı yaşam sürsün diyen Başkan Saka günümüz yaşam şartlarında sağlıklı yaşam sürmenin zorluğuna dikkat çekerken, imzaladıkları protokolle üyelerinin yaşayabilecekleri sağlık sorunlarında Aliağa Tıp Merkezi hizmetlerinden %10 indirimle yararlanacak olmalarından mutluluk duyduklarını söyledi.

Haber Fotoğrafları:

AdnanSaka–HandanBasavci