ALTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Göreve Hazır

ALTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Göreve Hazır
20.05.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO) 8 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerinin ardından 15 Mayıs 2013 tarihi itibariyle demokratik ve uzlaşmacı bir ortamda Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Genel Kurul Delege seçimleri tamamlandı.

Oda Meclisi 28 Kişiden Oluşuyor

Yapılan seçimler sonucu Meclis Başkanlığı’na yeniden M. Ender Özer Seçilirken, 28 kişiden oluşan ALTO Meclisini Er Gıda San. Tic Ltd. Şti. adına Doğan Er, Akceylan Gıda Mad. Tic Ltd. Şti. adına Akın Ceylan, Şaban Atalan, Erdem İnşaat Tic Ltd. Şti. adına Hamdi Erdem, Mariner Mak. San. Tic. Ltd. Şti adına M. Ender Özer, Gökdeniz Gemi Sök. Dem. Çel. Nak. Taahhüt İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti adına Bülent Gökduman, Kamer Karaman İnş. Mob Tic. Ltd. Şti adına Kamer Karaman, Emre Konf. Tic. Ltd. Şti adına Ekrem Toker, Süleyman Mutlu Day. Tük. Tic. Ltd. Şti adına Şenol Mutlu, Levent Tic. Servis Hizm. Tic. Ltd. Şti adına Levent Ateşçi, Erdoğa İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti adına Hasan Erdoğan, Egehakan İnş. Malz. Paz. Tic. Ltd. Şti adına Uğur Akyıldız, Sa-Tur Turizm Tic. Ltd. Şti adına Adnan Saka, Dönmez Turizm Koll. Tic. Ltd. Şti adına Şenol Dönmez, Mert-er Demir Çelik Tic. Ltd. Şti adına Ömer Ertürk, As-yol Petrol Ür. Ltd. Şti adına Zeyni Baştuğ, Ege İzmir Geri Kazanım San. Tic. Ltd. Şti adına Kürşat Tanrıkulu, Yüksel Tezcan, Ülfet Özel Eğt. Bas. Yay. Paz. Tic. A.Ş. Osman Nuri Bostan, Cengiz Özgan, AFS Makine Vinç Nak. İmalat Montaj İnş. San. ve tic. Ltd. Şti. adına Mustafa Uzunoğlu, Ezgi Hidrolik Pno. San. Tic. Ltd. Şti. adına Hakkı Alaca, Saka Beton Ltd. Şti adına Şükrü Saka, Abbas Gidici, Koray Örnek, Bilim plastik A.Ş. adına İbrahim Üstün, Er-me Taşımacılık Ltd. Şti adına Erol Güngör, Aliağa Vinç Nakliye Ltd. Şti adına Aslan Erol Mete temsil edecek.

Oda Organlarının Seçimleri de Tamamlandı

Yedi kişi olan ALTO Yönetim Kurulu ise Adnan Saka Başkanlığında Hamdi Erdem, Uğur Akyıldız, T. Kürşat Tanrıkulu, Erol Güngör, Kamer Karaman ve Ekrem Toker’den oluştu. Disiplin Kuruluna Teknopet firması(Mehmet Keskin), Aktan Denizcilik(Raşit Aktan), Çağın Mühendislik(Tugay Yıldırım), Aliağa Modasan(Mehmet Barut), Güngör Mobilya(İrfan Güngör) ve Enver Yiğit seçilirken TOBB Birlik Genel Kurulu M. Ender Özer, Erol Güngör ve Uğur Akyıldız’dan oluştu.

Hizmetlerimizi Geliştirmeye Çalışacağız

Yeni dönemle birlikte hizmetlerini geliştirerek çalışmalarına devam edeceklerini ve daha çok üyeye ulaşmayı amaçladıklarını belirten ALTO Başkanı Adnan Saka: “Öncelikli olarak geçtiğimiz dönemde odamızın çalışmalarına destek veren tüm meclis üyelerimizi yürekten kutluyor ve her birine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemle birlikte çalışmalarımıza daha da hız vererek üyelerimiz başta olmak üzere ilçemiz için yararlı sonuçlar elde etmeye çalışacağımız faaliyetlerimiz olacak. Demokratik ortamda gerçekleşen seçimlerle göreve gelen tüm arkadaşlarımıza odamız adına hayırlı olsun demek istiyor ve yeni görev döneminde başarılar diliyorum” dedi.