Meclis Üyelerimize Türk İşi İkna Eğitimi

Meclis Üyelerimize Türk İşi İkna Eğitimi
22.04.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) meclis üyelerine yönelik “Etkili İletişim” eğitiminden sonra “Türk İşi İkna” eğitim semineri düzenledi. Düzenlenen eğitim seminerine meclis üyeleri eşleri ile birlikte katılırken eğitim sonunda katılımcıların memnun olduğu gözlendi.

Eğitim seminerini Türk İşi İkna kitabının yazarı Erdem Karagöz verdi

“Türk İşi İkna” isimli kitabı da bulunan Erdem Karagöz tarafından verilen eğitim seminerinde Türklerin ekonomik ve sosyal alanlarda elde ettikleri başarı hikayeleri anlatılırken çiftler arasında dikkat, anlama ve iletişim odaklı bazı oyunlar da oynatıldı. Neşeli ortamda geçen eğitim yaklaşık iki saat sürerken eğitimde Erdem Karagöz’e, Türk İşi İkna kitabının düzenlemelerini de yapan Fatoş Kanıtemiz destek verdi.

Adnan Saka: “Türk İşi İkna eğitim semineri ile farkındalığımız arttı”

Eğitimin her yaşta gerekliliğini vurgulayan ALTO Başkanı Adnan Saka, “Meclis üyelerimiz ve eşleri ile bir araya gelerek eğlenceli olabileceğini düşündüğümüz bir eğitim planladık. Normalde 2 günlük 8’er saatlik bir programın eğitim semineri şeklinde düzenlenmesini talep ederek bu süreyi iki saate indirdik. Oldukça keyifli bir eğitim semineri olduğunu düşünüyorum. Aslında gün içinde yaptığımız ya da uyguladığımız ama farkında olmadığımız birçok unsuru keşfetme imkanı bulduk. Bazı oyunların oynanması ve uygulamaların yapılması da eğitimi renkli kıldı, farkındalığımızı arttırdı. Güzel keyifli bir eğitimde eşlerimiz ile birlikte yer aldık ve yeni şeyler öğrenme fırsatı bulduk, mutluyuz” dedi.

Destek gördüğümüz için mutluyuz

Oda üyelerine ve ilçe halkına yönelik 2013 yılının ilk 4 ayında 12 eğitim ve kişisel gelişim semineri düzenlendiklerini ifade eden Başkan Saka bu organizasyonlarla yaklaşık 1400 kişiye ulaştıklarını ve ilçede halktan, Oda üyelerinden destek gördükleri için mutlu olduklarını belirtti.

Haber Fotoğrafları:

Adnan Saka

Erdem Karagöz

Katılımcılar

Katılımcılar 1

Katılımcılar 2

Katılımcılar 3