Odamızda Düzenlenen Etkili İletişim Semineri Büyük İlgi Gördü

Odamızda Düzenlenen Etkili İletişim Semineri Büyük İlgi Gördü
05.04.2013
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası’nda(ALTO) yoğun ilginin gösterildiği, ABİGEM eğitmenlerinden Prof. Dr. Gaye Özdemir’in, iletişim tekniklerini anlattığı “Etkili İletişim Semineri” gerçekleşti.

Seminerde konusuna hakim olduğu gözlenen Prof Dr. Gaye Özdemir’in katılımcılarla kurduğu diyalog dikkatlerden kaçmadı. Katılımcılara devamlı sorular sorarak ilgilerini çekmeyi başaran Özdemir, kısa video görüntülerini de kullanarak yapmış olduğu neşeli anlatımıyla katılımcıların beğenisini kazandı.

Adnan Saka:”Seminere gösterilen ilgi, üyelerle ve ilçe halkı ile etkili iletişim kurduğumuzu gösteriyor”

113 kişinin katıldığı seminerde iletişimin hayatın her aşamasına etki ettiğini söyleyen ALTO Başkanı Adnan Saka iletişim kurmaktan çok, iletişimde etkili olabilmenin önemine dikkat çekti. Saka Oda olarak üyeleri ve ilçe halkı ile etkili iletişim kurabilmek için devamlı arayış içinde olduklarını, gerçekleşen bu seminerin de üyelerle iletişim kurdukları en önemli yöntemlerden biri olduğunu vurguladı.

Prof. Dr. Gaye Özdemir:”İletişim yöntemleri kişilerin başarı ya da başarısızlığında belirleyicidir”

ABİGEM eğitmenlerinden Prof. Dr. Gaye Özdemir iletişimin çok dikkatli ve hassas bir şekilde irdelenmesi gerektiğini belirtirken kişilerin aile, sosyal çevre ya da iş dünyasında kurdukları iletişim yöntemleri ile başarılı ya da başarısız olduklarını gösteren örnekler olduğunu söyledi. Özdemir seminerde etkili iletişim ile ilgili bilgiler verirken insanları okumanın temelleri, dört iletişim kodu, beden dili ve konuşma kodu ile analizi, sözel sızıntılar, kendini ifade ve ileti yöntemi, algı yönetimi ve bütünü keşfetme, yalan söyleme ve aldatma belirtileri, ilişkilerde ikna stratejileri gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Saka’dan Özdemir’e teşekkür ve hediye

Seminer sonunda ALTO Başkanı Adnan Saka, Özdemir’e katkılarından dolayı teşekkür ederken doğal taşlar kullanılarak yapılan bir kolye hediye etti.

Haber fotoğrafları:

Adnan Saka konuşma

Gaye Özdemir Sunum

Gaye Özdemir Sunum 1

Katılımcılar 1

Katılımcılar 2

Hediye verirken