Aliağa Devlet Hastanesi’ne Çocuklar Renk Kattı

Aliağa Devlet Hastanesi’ne Çocuklar Renk Kattı
06.08.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) son 5 yıldır Aliağa’da ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenliyor. Önceki yıllardan farklı olarak ALTO bu yıl gerçekleştirmiş olduğu resim yarışmasında dereceye giren resimleri Aliağa Devlet Hastanesi’nde sergileyerek bir yenilik yaptı.

Sosyal faaliyetlere hastanenin ortak edilmesi mutluluk verici

Hastanede halkın ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği sergide, İlköğretim öğrencilerinin yaptığı resimler çocukların gözünden Aliağa’yı yansıtıyor. Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Koray Durmuş, resimleri hastanede sergilemenin hastaneye sempatik bir yapı kazandırdığını ve hastaneye renk kattığını belirtirken ALTO’dan yeni projeler beklediklerini ve bu tür sosyal faaliyetlere hastanenin ortak edilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

Adnan Saka:”İlköğretim öğrencilerinin sosyal faaliyetlerin içinde yer almalarını amaçladık”

ALTO Başkanı Adnan Saka da resimlerin hastanede sergilenmesinin temelinde yatan düşüncenin hastaneye giden ve önemli olsun olmasın sağlık sorunu yaşayan kişilere çok kısa süreliğine de olsa keyifli dakikalar yaşatabilmek olduğunu söyledi. Ayrıca ALTO olarak son 5 yıldır düzenledikleri resim yarışmaları ile ilköğretim öğrencilerinin sosyal faaliyetlerin içinde yer almalarını amaçladıklarını ifade eden Başkan Saka, “Resimlerin hastanede sergilenmesi ve kişilerle buluşturulması faaliyetimizin bütünlük ve sosyal içerik kazanmasını sağlıyor. Resimleri hastanede yerlerine koyar koymaz hastanedeki herkesin dikkatini çekti ve çocukların yapmış olduğu bu resimleri bu kimseler incelemeye, anlamaya çalıştılar. Hastane başhekimi Op. Dr. Koray Durmuş’a da bu faaliyetimizde bize yardımcı olduğu için, hastaneyi bize açtığı için teşekkür ediyorum. Biz Oda olarak bu tür sosyal faaliyetlerin içinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz ve önümüzdeki süreçte yeni çalışmalar da gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Haber Fotoğrafları:

Sergi Foto 1

Sergi Foto 2

Sergi Foto 3

Sergi Foto 4

Sergi Foto 5