Odamızın Başlattığı Aşçılık Kursu Uygulamalarla Devam Ediyor

Odamızın Başlattığı Aşçılık Kursu Uygulamalarla Devam Ediyor
23.07.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO)’nın geçtiğimiz günlerde 40 kişinin katılımı ile başlatmış olduğu ve 272 saatlik “Uygulamalı Aşçılık Eğitimi’nde teorik bilgilerden sonra uygulamalar da başladı.

Uygulamalı Eğitimler Aliağa Deniz Restaurant’ta devam ediyor

Aliağa Deniz Restaurant’ta uygulamalı eğitim alan geleceğin aşçı adaylarına ALTO Başkanı Adnan Saka Oda olarak hazırlattıkları aşçı önlüklerini hediye etti. Aşçı adayları Deniz Restaurant’ta yaptıkları yemekleri de sunarken farklı yemek yapma teknikleri öğrenmelerinin hem özel yaşamlarında hem de iş hayatlarında fark yaratacağını belirttiler.

Aşçı adaylarını takip etmeye devam edeceğiz

Lokanta ve restaurant çalışanlarının, ev hanımlarının, aşçılık konusunda uzmanlık kazanmak isteyen ve iş edinmek isteyenlerin katıldığı uygulamalı aşçılık kursu ilerleyen aşamalarda daha kapsamlı yemek sunumları ile devam edeceğini belirten ALTO Başkanı Adnan Saka bu süreçte aşçı adaylarını takip edeceklerini ifade etti.

Böyle projelerde aracı olabilmek mutluluk verici

ALTO Başkanı Adnan Saka Oda olarak hizmetlerini devamlı geliştirmek istediklerini belirtirken, “Aşçı adaylarına bugün önlüklerini hediye ederek daha profesyonel bir aşçılık sürecinin kendilerini beklediğinin mesajını vermek istedik. Daha öncelerde de söylediğimiz gibi, çalışanlar bu kursla beraber kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar, ev hanımları iş bulabilecekler, çalışmak istemeyen ev hanımları evlerinde daha lezzetli yemekler yapabilecekler. Bunların tümü geleceğe yönelik karşılaşacağımız sonuçlar. Oda olarak bizler de bu güzel, başarılı sonuçlara giden yolda aracı olabilmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

Haber Fotoğrafları:

Aşçılar Foto 1

Aşçılar Foto 2

Aşçılar Foto 3

Aşçılar Foto 4

Aşçılar Foto 5