Odamız Yeni Eğitim Programını Açıkladı

Odamız Yeni Eğitim Programını Açıkladı
19.04.2012
  •  A 

Üyelerine ve Aliağa halkına yönelik faaliyetlerine farklı alanlarda devam eden Aliağa Ticaret Odası(ALTO) önümüzdeki dönemde her kesimin fayda sağlayacağı eğitimler ile dikkat çekiyor.

Eğitimlerde katılımcı sayıları sınırlı tutuluyor

Eğitimlerindeki kalitesini artırmak için son olarak Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile bir protokol imzalayan ve eğitimleri bu kapsamda gerçekleştirecek olan ALTO, eğitimlerde katılımcılara Ege Üniversitesi onaylı katılımcı belgesi de verecek. Haziran ayının sonuna kadar sırası ile Pazarlama ve Satış Teknikleri, Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret Okulu, Başlangıç ve İleri Seviyede Excel konularında olmak üzere beş farklı eğitim planlayan ALTO, bu eğitimlerde katılımcı sayısını 20 kişi ile sınırladı.

“Planladığımız eğitimlerin her kesime yarar sağlayacağına inanıyoruz”

ALTO Başkanı Adnan Saka konu ile ilgili bir değerlendirme yaparken, bireylerin kişisel gelişimlerinde eğitimlerin önemine vurgu yaptı. Başkan Saka:”Biz bu eğitimleri planlarlarken üyelerimizden ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda hareket ettik. Biliyoruz ki bu eğimler gerek iş hayatına başlayacaklar, gerek halihazırda çalışanlar için önem taşıyor. Her kesime yarar sağlayacağına inandığımız bu eğitimleri kaliteli kılmak için de bölgenin önde gelen eğitim merkezlerinden biri olan Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile bir protokol imzalayarak, beraber planlamalar yaptık. Eğitimler verimli olsun diye katılımcı sayılarını 20 kişi ile sınırlı tuttuk. Eğitim programımızın temelini gerek üyelerimizin, gerek de halkımızın bu eğitimlerden yarar sağlaması üzerine kurduk. Eğitim programımızın hedeflerine ulaşacağı inancındayım” şeklinde konuştu.

Haber Fotoları:

Eğitimler Afiş

Adnan Saka