Dış Ticaret Eğitimi Verdik

Dış Ticaret Eğitimi Verdik
13.02.2012
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) yeni iş arayanlara ışık tutabilmek, halihazırda çalışanlara da katkıda bulunmak için iki gün düren 12 saatlik sertifikalı dış ticaret eğitimi verdi.

Eğitimi Gediz Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Dış Ticaret Program Başkanı Mutlu Yılmaz verirken, Temel ihracat-ithalat bilgilerinin, Uluslararası teslim ve ödeme şekillerinin, yeniliklerinin anlatıldığı ve örnek olay çözümlerinin yapıldığı eğitime 15 kişi katıldı.

Kişisel gelişime katkı sağlayacak her türlü organizasyonu planlamaya ve uygulamaya çalışıyoruz

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka Oda olarak hem üyelere hem de Aliağa halkına yönelik hizmetlere devam ettiklerini belirtirken, bu tür organizasyonların 2012 yılı içinde devam edeceğini ifade etti. Kişisel gelişimin önemine vurgu yapan Saka:”Biz Oda olarak temel üniversite ya da farklı eğitimlerin tek başına yeterli olmadığı kanaatindeyiz. Dolayısıyla kişisel gelişime katkı sağlayacak her türlü organizasyonu planlamaya ve uygulamaya çalışıyoruz. Bu dış ticaret eğitimi de bunlardan birisi. Önümüzdeki dönemde çok daha detaylı ve uzun süreli bir dış ticaret eğitimi daha planlıyoruz. Bu planladığımız eğitimle amacımız temel dış ticaret bilgilerini almış olanların konularında derinlemesine bilgi kazanmalarını sağlamak” dedi.

Haber Fotoğrafları:

Adnan Saka – Mutlu Yılmaz

Mutlu Yılmaz

Eğitim Grubu

Toplu