Odamız, Üyeleri İçin Sürat Kargo İle Özel Protokol İmzaladı

Odamız, Üyeleri İçin Sürat Kargo İle Özel Protokol İmzaladı
03.01.2012
  •  A 

Odamız, üyelerinin kargo gönderilerinin şirket giderleri arasında önemli bir yer tutmasından hareket ederek, Oda üyelerinin her türlü gönderisi ve gelen kargoları için geçerli olmak üzere Sürat Kargo ile özel bir protokol imzaladı.

Oda üyelerine hizmette büyük iskonto sağlanıyor    

Odamız ile Sürat Kargo arasında imzalanan protokol ile, Oda üyeleri, şehir içi ve şehirlerarası kargo hizmetlerinden hızlı, daha avantajlı koşullarda ve normal sektör fiyatlarına oranla çok uygun koşullarda faydalanabilecek. Kargo taşımacılık protokolü, oda üyelerinin her türlü gelen ve giden kargolarını kapsayacak. Protokol ile Oda'nın üyeleri ekonomik ve cazip avantajlı koşullarda kargo hizmeti alacak.

Uygulamadan Aliağa Ticaret Odası'nın Üyeleri Faydalanacak     

Oda Başkanı Adnan Saka, “Aliağa hızla gelişen bir yapıya sahip, dolayısıyla üyelerimiz de bu gelişmenin içindeler. Bu gelişmenin içinde yer alan tüm üyelerimiz için giderlerini azaltmak önemli bir konu olarak karşımızda duruyor. Bu protokolü imzalayarak üyelerimizin giderlerini azaltabilmeyi amaçladık. Yüksek oranlarda kargo ücretlerine gelen iskonto üyelerimize bir avantaj olarak yansıyacaktır” dedi.

Avantajlardan yararlanmak isteyen firmaların ilgili protokolü kaşe ve imza ile ilgili yerlerini doldurarak gerek cemil.dede@suratkargo.com.tr e-posta adresine elektronik ortamda, gerek 616 53 61 no.lu hatta faks yoluyla, gerek de Kültür Mahallesi Atatürk Cd. No:69/A, Hükümet Konağı karşısına elden bırakmaları önemle rica olunur.

Kargo-taşıma sözleşmesi kapsamında hazırlanan, taşıma ücretlerini de görebileceğiniz protokole aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aliağa Ticaret Odası – Sürat Kargo Protokol

Eğer yukarıdaki linkte sorun yaşadıysanız:

http://www.alto.org.tr/bultenfoto/2011/protokol/suratkargo-protokol.pdf