Odamız Çalışanlarına İletişim Organizasyon Eğitimi

Odamız Çalışanlarına İletişim Organizasyon Eğitimi
07.10.2011
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası üyelerine olduğu kadar, personeline yönelik eğitimlerine de ara vermeden devam ediyor. Son olarak da Aliağa Ticaret Odası’nda üyelere daha doğru yöntemlerle hizmet verebilmek ve toplumsal diyaloğu artırabilmek için Oda personeline iletişim organizasyon eğitimi verildi. İletişim Organizasyon eğitimi Oda Akreditasyon danışmanı M. Önder Aydın tarafından verildi. Bu eğitim ile iletişimin ne olduğundan hangi yöntemlerin, hangi durumlarda nasıl kullanılacağına kadar detaylar anlatıldı. Eğitimde ayrıca Stratejik iletişim ve kurumsal itibar, medya ile ilişki yöntemi, protokol ve etkinlik yönetimi, ekip iletişimi gibi konular da detaylarıyla aktarıldı.

Son yıllarda ISO belgesini alarak hizmet kalitesini arttıran, üyelerine en hızlı ve etkin şekilde hizmet vermeyi prensip haline getirmiş olan Aliağa Ticaret Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) uygulamaya koyduğu Akreditasyon Sistemine de dahil almak için çalışıyor.

Akreditasyon Sistemi ISO 9001-2008 belgesinin odaya kazandırdıklarını daha da ileriye taşıyarak üyelere genel bir hizmet sunmayı, bu hizmeti sunarken de en doğru teknikleri ve yöntemleri en etkin şekilde kullanmayı amaçlıyor. Oda hizmet katındaki yenileme çalışmalarının yapılması, oda bilgisayar sistemlerinin yenilenmesi gibi konular bu kapsama giriyor.

Personelimize yönelik eğitimler devam edecek

Eğitimlerin kişisel gelişimde olduğu kadar ekip çalışmalarında da gerekli olduğuna değinen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka: “Oda personelin almış olduğu bu eğitimin yararını görmeliyiz. ISO 9001-2008 ve TOBB Akreditasyon Sistemlerinin gereklerini yerine getirmek ve üyelerimize en iyi hizmeti sunabilmek için aldığımız bu eğitimler farklı alanlarda personelimize yönelik olarak devam edecek” dedi.

 

Haber Foto Eğitim Grubu

Haber Foto Eğitmen