Yelken Kursu Sona Erdi

Yelken Kursu Sona Erdi
21.09.2011
  •  A 

Yelken Kursunu Tamamlayan Öğrenciler Sertifikalarını Aldılar

Aliağa Deniz Sporları Gençlik Kulübü Derneği tarafından bu yaz 7-14 yaş grubuna yönelik düzenlenen yelken kursu sona erdi.

53 öğrencinin katılımıyla 22 Haziran’da başlayan kurs tamamlandı ve 16 Eylül Cuma günü öğrencilere sertifikaları verildi. Deniz sporları tesisinde gerçekleşen sertifika törenine, öğrenciler velileri ile katılırken, Aliağa Deniz Sporları Gençlik Kulübü Başkanı Adnan Saka da törene katılarak öğrencilere sertifikalarını verdi.

Gençlerin sosyal olmaları kendilerine ileride olumlu olarak yansıyacaktır

Sertifikaları vermeden önce kısa bir konuşma yapan Saka: “Böyle bir kurs sonunda öğrencilere başarı sertifikalarını dağıtmak mutluluk verici. Bilgisayarların, cep telefonların, teknolojinin gençleri hatta yetişkinleri esir aldığı bir dönemde, gençlerin böyle bir sosyal faaliyette bulunmaları, kendilerine yaşamlarının ilerleyen döneminde olumlu olarak yansıyacaktır. Bu noktada çocuklarını destek veren anne ve babalara öncelikle, eğitmen Servet Altay’a ve spor tesisinde çalışan herkese teşekkür ederim, gençlere de yaşamların ilerleyen döneminde gerek yelken gerek de farklı spor faaliyetlerinde aktif olmalarını tavsiye ediyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Haber Foto:

Toplu-1

Toplu-2

Adnan Saka-Eğitmen

Adnan Saka Sertifika Verirken

Egitmen Sertifika Verirken

Denizde Uzak Çekim