İZMİR’DE KOBİ’LERE ÖZEL PROJE

İZMİR’DE KOBİ’LERE ÖZEL PROJE
19.09.2011
  •  A 

İZMİR KALKINMA AJANSI’NDAN (İZKA) “TEKNOLOJİK ÜRETİM VE YENİLİK” PROJESİ

Aliağa Ticaret Odası’nda, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) 2011 Mali Destek Programı kapsamında “Teknolojik Üretim ve Yenilik “ mali destek programı bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

İZKA, İzmir’de faaliyetlerini sürdüren KOBİ’ler kapsamındaki işletmelere yönelik “Teknolojik Üretim ve Yenilik” mali destek programı başlattı. Bu program kapsamında 14 Milyon TL’lik kaynağın başvuru sahiplerine kullandırılması planlanmakta.

Aliağa Ticaret Odası seminer salonunda 21 Eylül 2011 tarihinde, 10.30-12.00 saatleri arasında bu mali destek programına yapılacak başvurulara ilişkin her türlü bilginin verileceği çok kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Proje Aliağa için bir fırsattır

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka İZKA’nın planladığı bu projenin İzmir için önem taşıdığını, bu önemli projeye destek olmak için de Oda olarak sorumluluklarını yerine getirmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Devletin sağlamış olduğu bu olanakların işletmeler tarafından takip edilmesi gerektiğini söyleyen Saka, Aliağa’daki işletmeler için de bu projenin bir fırsat olduğunu bu fırsatın da muhakkak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.