İnşaat Ustalarına Mesleki Eğitim

01.08.2011
Aliağa’da inşaat ustalarına Aliağa Ticaret Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi işbirliği ile geçtiğimiz hafta sonu iki günü kapsayan, 40 kişinin katıldığı bir eğitim verildi.

Aliağa Ticaret Odası seminer salonunda, İnşaat Mühendisleri Odası’ndan inşaat mühendisi Ali Acar’ın verdiği eğitimde “Proje okuma, demir bağlama ve kalıp hazırlama” konularında kapsamlı bilgiler verildi.

Eğitime katılan inşaat ustaları, 2 gün süre ile aldıkları bu eğitimden son derece memnun kaldıklarını belirterek, bu tip mesleki eğitimlerin iş hayatlarındaki kaliteyi ve güvenliği artıracağını söylediler. Aliağa Ticaret Odası’na bu eğitime öncü olduğundan dolayı teşekkür eden inşaat ustaları ileriki dönemde sıvacılık, fayans, seramik gibi konularda da eğitim verilmesinin kendileri ve yeni yetişen ustalar için oldukça yararlı olacağını ifade ettiler.

Haber Foto