Yaşam ve Deniz Konulu Resim Yarışması

10.06.2011
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası’nın dördüncü kez düzenlediği “Aliağa’da Yaşam ve Deniz” konulu resim yarışmasında öğrenciler birbirinden güzel resimleriyle yarıştı.

Aliağa Ticaret Odası’nın dördüncü kez düzenlediği “Aliağa’da Yaşam ve Deniz” konulu resim yarışmasında öğrenciler birbirinden güzel resimleriyle yarıştı.


Aliağa Ticaret Odası’nın (ALTO), İlköğretim okulu öğrencileri arasında bu yıl 4. kez düzenlediği “Aliağa’da Yaşam ve Deniz” Konulu resim yarışması sonuçlandı. Aliağa Ticaret Odası ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakiyle oluşturulan Komisyon tarafından değerlendirilerek, dereceye giren eserler belirlendi. Yarışmada, iki farklı kategoride dereceye giren öğrencilere ödülleri Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle verildi.

 

Törene; Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Erol Güngör, Hamdi Erdem, Meclis Üyesi Şaban Atalan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Sayın, Şube Müdürü Nasuh Gökdemir, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadettin Çınar, Okul müdürleri,  öğrencilerin aileleri ve öğretmenler katıldı.


ÖĞRENCİLER İKİ FARKLI KATEGORİDE YARIŞTI


Yarışmada; Aliağa'yı nasıl gördüklerini farklı tekniklerle resmeden 1. Kademe öğrencilerinden Petrokimya İlköğretim Okulu 5.C. sınıfı öğrencisi Merve Altun, 1. Kademe birincisi oldu. Petkim İlköğretim Okulu öğrencilerinden 2. A sınıfı öğrencisi Doğa Ciğerci ikinci, 2.B sınıfı öğrencisi Egemen Ciğerci de üçüncü oldu.


6-7-8. Sınıfları kapsayan 2. Kategoride birinciliği Petrokimya İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Onur Yanık, ikinciliği Petrokimya İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Tuğba Çabuk, üçüncülüğü Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Saadet Nur Macit kazandı.


ADNAN SAKA: “NASIL BİR ALİAĞA’YA ÖZLEM DUYULDUĞUNU GÖRMEK İSTEDİK”


Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Bu yarışmayla, hızla gelişen Aliağa'nın, öğrencilerimiz gözüyle nasıl göründüğü, nasıl algılandığını ve nasıl bir Aliağa’ya özlem duyulduğunu görmek istedik. Bu tür eğitim aktiviteleriyle gençlerimize ve çocuklarımıza kentlerine ve geleceklerine sahip çıkma bilincini vermeye çalışıyoruz. Yarışmayı düzenlememizde ve her aşamada bize büyük desteği olan Aliağa İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz." dedi.


 

FOTO.1


FOTO.2


1.KADEME1.ESER


1.KADEME2.ESER


1.KADEME3.ESER


2.KADEME1.ESER


2.KADEME2.ESER


2.KADEME3.ESER