Anadolubank Şube Müdürü vefat etti

02.11.2010
  •  A 
Beş yıldan bu yana anadolu bank aliağa şube müdürlüğü görevini sürdüren ve iş dünyasıyla iyi ilişkileri nedeniyle ilçede sevilen cem osman erer yaşamını yitirdi.

Aliağa İş dünyası ve bankacılık sektörü ani bir şekilde vefat eden Anadolubank’ın genç Şube müdürü Cem Osman Erer için (43) için ağlıyor. Beş yıldan bu yana Anadolu Bank Aliağa Şube müdürlüğü görevini sürdüren ve iş dünyasıyla iyi ilişkileri nedeniyle ilçede sevilen Cem Osman Erer yaşamını yitirdi.

 

Uzun süredir Böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Erer, dün aniden rahatsızlanarak Kent Hastanesi’ne tedaviye götürüldü. Durumu ağırlaşan Erer yoğun bakıma alındı ancak tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Cem Osman Erer’in Cenazesi bugün Aliağa Merkez Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip cenaze namazının ardından Gaziemir Görece Kabristanına defnedilecek.

 

Aliağa’nın sevilen banka şube müdürü Cem Osman Erer’in vefatı Aliağa iş dünyası ve bankacılık çalışanları arasında büyük üzüntü yarattı. Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Erer’in yaptığı başarılı hizmetlerle Aliağa’da herkes tarafından sevilen bir kişi olduğunu anımsatarak, “Genç banka müdürümüzü aniden kaybettik. Büyük üzüntü içindeyiz. Ailesi başta olmak üzere, Anadolu Bank camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 

1967 Antalya doğumlu olan Cem Osman Erer, 5 yıldan bu yana Anadolu Bank Aliağa Şube Müdürlüğü görevini sürdürüyordu. Erer, evli ve iki çocuk babasıydı.