Yeniasır TV, 55 dakika Aliağa’yı tanıttı

08.10.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Yeniasır TV’de deneyimli gazeteci Murat Şahin’in hazırlayıp sunduğu “Profesyoneller” programında Aliağa’nın sanayi ve ticareti değerlendirdi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yeniasır TV’de deneyimli gazeteci Murat Şahin’in hazırlayıp sunduğu “Profesyoneller” programında Aliağa’nın sanayi ve ticareti değerlendirdi.

 

 

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yeniasır TV’de deneyimli gazeteci Murat Şahin’in hazırlayıp sunduğu “Profesyoneller” programında Aliağa’nın sanayi ve ticareti değerlendirdi. Programa Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz da katıldı.

 

Adnan Saka, 54 dakikalık programda Aliağa ekonomisinin hızla büyüdüğünü ancak bunun bazı sorunları da beraberinde getirdiğini kaydetti. Aliağa’nın başta planlama, konutlaşma, ulaşım gibi geleceğe yön verecek stratejik kararların bölgenin gerektirdiği şekilde yapılmasının önemine işaret eden Saka, “Sanayileşmeyle birlikte işsizlik sorunu da çözülmeli” dedi.

 

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’un katıldığı programın tamamını sunuyoruz: