SGK Aliağa Müdürü Bülent Soylu Odamızda

14.04.2009
  •  A 
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “sosyal güvenlik kuruluşlarının tek çatı altında toplanması ve teknolojik imkânların kullanılmasıyla hizmet kalitesi büyük artış gösterdi.”

Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı’nı aynı çatı altında toplayan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) geçtiğimiz ay açılışı yapılan Aliağa hizmet Merkezine Aliağa ile birlikte Bakırçay bölgesindeki diğer ilçe ve beldelerden de büyük ilgi gösterildiği belirtildi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun her türlü sigorta iş ve işlemlerinin gerçekleştirildiği Aliağa Sosyal Güvenlik Merkezi bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladı. Merkez’e sosyal güvenlik iş ve işlemleri yaptırmak için Aliağa dışındaki çevre ilçe ve beldelerden gelenler ilçede ticari bir hareketliliği de sağladı.

 

Aliağa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bülent Soylu, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret ederek Merkezin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu İşlemlerinin tümü Aliağa’da yapılıyor

Aliağa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bülent Soylu, “Merkezimiz; Aliağa, Bergama, Dikili, Aliağa, Kınık, Foça ve çevre ilçe ve beldelerde yaşayanlara hizmet veriyor. Bölgemizde yaşayanların İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde yapılabilecek her türlü iş ve işlemi Aliağa’da yerinden veriyoruz. Sigorta Tescil hizmetleri, İşyeri Tescil, e-sigorta işlemleri, Sigortalılara, Emeklilik ve emekli sigortalılara ilişkin hizmetler, kayıt dışı istihdamla mücadele çalışmaları gibi bir çok konuda hizmet veriyoruz. Yerinde hizmet sunarak Aliağa Ticaret Odası üyesi kişi ve kurumların da İzmir’e giderek zaman ve ekonomik kaybını önlüyoruz. İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog ve işbirliği içinde merkezimizin verimli bir hizmet sunacağına inanıyoruz” dedi.

 

Hizmet, vatandaşın ayağına geldi.

Aliağa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Bülent Soylu’ya ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, kamu kurumlarının giderek daha hızlı ve etkin hizmet sunmaya başladığını belirtti.

Saka “Aliağa’da yaşayanlar için İzmir’e SSK’ya giderek iş ve işlem yaptırmak büyük güçlükler içeriyordu. Zaman ve iş kaybı oluyordu. Ancak sosyal güvenlik kuruluşlarının tek çatı altında toplanması, yeniden yapılanma ve teknolojik imkanların kullanılmasıyla hizmet kalitesi büyük artış gösterdi. Hem vatandaşlar hem de işverenler için Sosyal Güvenlik Kurumu Aliağa Merkez Müdürlüğü’nün işlevi büyük önem taşıyor.” Dedi.

 

Foto: Foto 1, Foto 2, Foto 3,

 

 

SGK ALİAĞA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA DETAY BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ