ALOSBİ, Rus yatırımcılarla buluştu

27.09.2008
  •  A 
ALOSBİ, Rusya’nın Krasnodar Bölgesi’nde düzenlenen 7. Uluslararası Soçi Yatırım Forumu sırasında DEİK ile sağlanan işbirliği kapsamında sergilenen broşürleri ile katılımcılara tanıtıldı.

Türk Sanayicisinin global dünyaya açılan kapısı, ülkemizin tek “Yedi Yıldızlı” Organize Sanayi Bölgesi ALOSBİ, 17-22 Eylül 2008 tarihleri arasında Rusya’nın Krasnodar Bölgesi’nde düzenlenen 7. Uluslararası Soçi Yatırım Forumu sırasında DEİK ile sağlanan işbirliği kapsamında sergilenen broşürleri ile katılımcılara tanıtıldı. 


Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın N. Atıl Akkan; Soçi’nin, Rusya Federasyonu içinde yatırım anlamında en etkin bölgelerden bir tanesi olduğuna ve özellikle Türk müteahhitlerinin bölgede çok önemli işlere imza attıklarına dikkat çekerken, bu etkinlik sırasında ALOSBİ’yi Rus yatırımcı ve işadamlarına tanıtarak bölgeye yeni yatırımcılar kazandırmanın yanı sıra mevcut ALOSBİ üyelerinin yabancı firmalarla işbirliklerini arttırmayı da amaçladıklarını sözlerine ekledi.