ALOSBİ, kablo ve tel sektörü ile buluşuyor

20.09.2008
  •  A 
ALOSBİ, 2. Kablo & Tel; Kablo Aksesuarları, Kablo Gruplama ve Elektro İzolasyon Malzemeleri, Ekipmanları ve Makineleri Fuarı’nda dağıtılan fuar katalogunda sektör temsilcilerine tanıtıldı.

Türkiye’nin global dünyaya açılan kapısı “Yedi Yıldızlı” Organize Sanayi Bölgesi ALOSBİ, üye firmalarına sağladığı tanıtım ve gelişim hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.Tanıtım ve Gelişim Faaliyetleri kapsamında 2004 yılından bu yana pek çok yerli ve yabacı sektörel fuara katılan ALOSBİ, 2008 yılını adeta fuarlar yılı ilan etti.

 

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi bu kez de 18-21 Eylül 2008 tarihleri arasında Medya Fors Fuarcılık tarafından İstanbul’da düzenlenen 2. Kablo & Tel;  Kablo Aksesuarları, Kablo Gruplama ve Elektro İzolasyon Malzemeleri, Ekipmanları ve Makineleri Fuarı’nda dağıtılan fuar katalogunda sektör temsilcilerine tanıtıldı.

 

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın N. Atıl Akkan; kablo ve tel sektörünün pek çok sanayi koluna temel teşkil ettiğini ve kaliteyi sağlama konusunda çok önemli bir kriter olduğuna dikkat çekerek bu gibi fuarlarda ALOSBİ’yi sektör temsilcilerine tanıtarak bölgeye yeni yatırımcılar kazandırmanın yanı sıra mevcut ALOSBİ üyelerinin diğer firmalarla işbirliklerini arttırdıklarını söyledi.