Aliağa’ya yeni Tapu Sicil Müdürü

20.09.2008
  •  A 
Bülent Aydın'ın, yeni kurulan İzmir’in Bayraklı ilçesi Tapu Sicil Müdürlüğü’ne atanmasının ardından daha önce Eski Foça Tapu Sicil Müdürü olarak görev yapan Salim Aksoy Aliağa'da görevine başladı.

Aliağa'da Tapu Sicil Müdürü olarak görev yapan Bülent Aydın'ın, yeni kurulan İzmir’in Bayraklı ilçesi Tapu Sicil Müdürlüğü’ne atanmasının ardından daha önce Eski Foça Tapu Sicil Müdürü olarak görev yapan Salim Aksoy Aliağa'da görevine başladı. 


Yeni görevine başlayan Müdür Salim Aksoy, Foça'da yaptığı görev sırasında Aliağa'ya sık sık gelip gittiği için Aliağa'ya çok yabancı olmadığını belirterek, “Aliağa'da hiç yabancılık çekmiyorum. Görev yerim İzmir'de Karşıyaka ve Bayraklı olacaktı belki ama ben Aliağa'yı tercih ettim. Aliağa'da görev yapmaktan son derece mutluyum” dedi. 


1961 yılında Denizli'nin Çivril ilçesinde dünyaya gelen Aksoy, Tapu Kadastro Yüksek Okulu mezunu olup daha önce Tapu Sicil Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 1985 yılından itibaren Amasya Tapu Sicil Müdürlüğü, Ortaca Tapu Sicil Müdürlüğü ve Foça Tapu Sicil Müdürlüğü görevlerinde de bulundu. Aksoy'un evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.